Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

 

Ποιοι είμαστε

Η εταιρία ESPRESSOMANIA  δραστηριοποιείτε στον χώρο της καφεστίασης(HO.RE.CA) από το 1999 με αγάπη και πάθος για τον caffe espresso και την δουλειά μας.

Η εταιρία ESPRESSOMANIA  στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 2000 εντάχτηκε στο δίκτυο διανομέων της Χελίττα (Lavazza caffee) όπου και παρέμεινε έως το τέλος του 2004.

Από to 2004 έως το 2012 η εταιρία  ESPRESSOMANIA  ανήκε στο δίκτυο υποδιανομέων της ΚΑΦΕΑ Α.Ε (illy caffe - Dimello) με έδρα τον Ν. Δράμας.

Από το 2012 η εταιρία μας ασχολείται με την εισαγωγή επιλεγμενων  μεταχειρισμένων μηχανών caffe espresso από  οικους του εξωτερικου προσφεροντας υψηλες υπηρεσιας ολικης ανακατασκευης (Full Total Restore Service) με σκοπο την  εμπορια στην Ελληνικη αγορα η της διεθνεις αγορες κανοντας και εξαγωγες.

Επισης ενα αλλο αντικειμενο δραστηριοτητας μας ειναι η εισαγωγη σε accessories barista για τον εφοδιασμό καταστημάτων HO.RE.CA

Σκοπός

Σκοπός της εταιρίας μας είναι οι πελάτες μας ΠΑΝΤΑ να είναι ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους διαθέτουμε.

Όραμα

Όραμα μας είναι να αποκτήσουμε μέρα με την μέρα ηγετική θέση στην προτίμηση και αγορά του καταναλωτικού κοινού της (HO.RE.CA) για αγορά επιλεγμενων με υπηρεσια ολικης ανακατασκευης επαγγελματικων μηχανων εσπρεσσο καφε καθως και της αναγκες αγορας των accessories barista προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας ποιοτικά ασφαλή και οικονομικά προϊόντα.