• ASTORIA STORM SAEP FRC 3 GRUPP

Η μηχανή καφέ Astoria Storm FRC εισάγει ένα επίπεδο ελέγχου που δεν παρατηρήθηκε πριν στην αγορά καφέ υψηλής ποιότητας, ένας συνδυασμός τεχνολογίας και κλασικού χειρισμού τύπου μοχλού σημαίνει ότι το μοντέλο FRC δημιουργεί πραγματικά αριστοκρατικό καφέ.

Διαθέσιμο για προπαραγγελία, η προγραμματιζόμενη καμπύλη ζυθοποίησης και η λειτουργία μοχλού κάνει κάτι που δεν έχει κάνει ποτέ άλλο μηχάνημα.

Για τον αφοσιωμένο Barista, έχοντας πλήρη έλεγχο πάνω σε κάθε πλευρά του εσπρέσσο τους, δεν είναι μόνο η δυνατότητα προσαρμογής των θερμοκρασιών και των χρόνων ζύμωσης.

Πάρτε τα χέρια με τη διαδικασία παρασκευής καφέ, δημιουργήστε τον καφέ που έχει μια πραγματική γεύση υπογραφών και θαυμάστε τους καλεσμένους σας με καφέ ειδικότητας, όπως και κανένα άλλο.

Η καταιγίδα είναι ένας συνδυασμός χειροτεχνίας και υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στη Storm, ο μπάρμαν είναι ελεύθερος να εκφράσει τον εαυτό του και την ικανότητά του να πειραματίζεται μέσα από απλές και άνετες ενέργειες.

Πλήρης έλεγχος της προσφοράς
Storm είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο που εγγυάται τον απόλυτο έλεγχο της χρήσης διανομής μονο-προέλευση του καφέ και, την ίδια στιγμή, είναι κατάλληλο για τον μπάρμαν που χρησιμοποιεί τις ήδη αποθηκευμένες καμπύλες εκχύλισης, είναι σε θέση να ενισχύσει το άρωμα και τη γεύση σημειώσεις σε ένα συνεπή τρόπο

Η τεχνική μπορεί να μάθει, αλλά το αληθινό πάθος είναι μια σύνθεση αφοσίωσης και υπερηφάνειας.
Το στόμιο ατμού Barista Attitude, αντιολισθητικό και πρόβολο, προσφέρει μεγάλη ασφάλεια και εύκολη κίνηση πίσω στη λεκάνη, σε περίπτωση αδράνειας. Το Super Dry είναι το πρωτοποριακό σύστημα που διατηρεί τον ατμό στεγνό και με ελάχιστη αρχική συμπύκνωση, εγγυημένη από μια ηλεκτρομαγνητική βαλβίδα τοποθετημένη στην αποστράγγιση. Στους 110 ° C αποβάλλεται μειωμένη ποσότητα υγρού ατμού για να εξασφαλιστεί η παρουσία ξηρού ατμού έτοιμου προς χρήση. Με το νέο σύστημα Super Dry, εξασφαλίζεται η συνεχής χρήση του ατμού χωρίς να μειώνεται η απόδοση ακόμα και όταν χρησιμοποιούνται δύο ράβδοι ταυτόχρονα..

 

 Σχεδιασμός
Ο σχεδιασμός της Storm έλαβε έντονα υπόψη τις ανάγκες των μετακινήσεων του μπάρμαν και την ανάγκη του να δράσει με μόχλευση για την αλλαγή καφέ σύμφωνα με την στοχοθετημένη γεύση και το σχεδιασμό. Αναλογικές λειτουργίες που βελτιώνουν τις καμπύλες προσωπικής εξαγωγής συνοδεύονται επίσης από λειτουργίες αποθήκευσης ψηφιακών ρυθμίσεων. Ο περιζήτητος σχεδιασμός του Storm είναι το αποτέλεσμα μιας συνεργασίας που για πολλά χρόνια η Astoria έχει διατηρήσει με το Adriano Design, στούντιο Torinese, με τα πιο διάσημα εθνικά και διεθνή βραβεία συμπεριλαμβανομένου του Compasso d'Oro και θεωρείται ένα από τα στούντιο σχεδιασμού οι πιο σημαντικοί και φημισμένοι Ιταλοί

Ευγενή προσαρμόσιμα υλικά
Η θύελλα είναι μια μηχανή που ενθουσιάζει, διακοσμημένη με ευγενή υλικά όπως το ξύλο, προσαρμόσιμη με διαφορετικά αποστάγματα και χρώματα, κατασκευασμένη σύμφωνα με τις πιο ακριβείς μελέτες από τεχνολογική άποψη.

 

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

ASTORIA STORM SAEP FRC 3 GRUPP

  • Κωδικός Προϊόντος: ESMANIA-ASTORIA-STORM-SAEP-FRC
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 18.500,00€

  • Με ΦΠΑ: 22.940,00€

Σχετικά Προϊόντα

ASTORIA STORM SAEP 3GRUPP

ASTORIA STORM SAEP 3GRUPP

Η καταιγίδα είναι ένας συνδυασμός χειροτεχνίας και υψηλής τεχνολογίας. Χάρη στη Storm, ο μπάρμαν είν..

15.900,00€ Με ΦΠΑ: 19.716,00€

START SAE 2GRUPP

START SAE 2GRUPP

Αυτοματη δοσομετρικη μηχανη καφε με ογκομετρική δοσολογία  μέσω ελέγχου  μικροεπεξεργαστών. •..

2.999,00€ Με ΦΠΑ: 2.999,00€

ASTORIA 2G  CORE 600 SAE

ASTORIA 2G CORE 600 SAE

Τα μηχανήματα Astoria έχουν νέες γραμμές. Το Core600 είναι η πρώτη γενιά του Core, η νέα κατηγορία τ..

6.590,00€ Με ΦΠΑ: 8.171,60€

ASTORIA PLUS 4U TS 2G

ASTORIA PLUS 4U TS 2G

Το Plus 4 You TS είναι ένα μοντέλο που ανήκει στην υψηλή γκάμα της Astoria που ξεχωρίζει για τις δυν..

8.900,00€ Με ΦΠΑ: 11.036,00€

FORMA 2GRUP SAE

FORMA 2GRUP SAE

Περιγραφή Από ανοξείδωτο ατσάλι. Προγραμματισμός της δόσης του καφέ με πλήκτρα. Σωλήνες χαλκο..

4.550,00€ Με ΦΠΑ: 5.642,00€

MCE Forma Automat 3 grup

MCE Forma Automat 3 grup

Περιγραφή Από ανοξείδωτο ατσάλι. Προγραμματισμός της δόσης του καφέ με πλήκτρα. Σωλήνες χαλκο..

3.990,00€ Με ΦΠΑ: 3.990,00€

Ετικέτες: ASTORIA-STORM-SAEP FRC-3GRUPP