Εταιρικό προφίλ

ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ


Ποιοι είμαστε

Η εταιρία Αφοί Χατζηγιαννίδη Ο.Ε. δραστηριοποιείτε στον χώρο της καφεστίασης(HO.RE.CA) από το 1999 με αγάπη και πάθος για τον caffe espresso και την δουλειά μας.

Η εταιρία Αφοί Χατζηγιαννίδη στο ξεκίνημα της δεκαετίας του 2000 εντάχτηκε στο δίκτυο διανομέων της Χελίττα (Lavazza caffee) όπου και παρέμεινε έως το τέλος του 2004.

Από to 2004 έως το 2012 η εταιρία Αφοί Χατζηγιαννίδη Ο.Ε. ανήκε στο δίκτυο υποδιανομέων της ΚΑΦΕΑ Α.Ε (illy caffe - Dimello) με έδρα τον Ν. Δράμας.

Από το 2012 η εταιρία μας ασχολείται με την εισαγωγή μεταχειρισμένων μηχανών caffe espresso από την Ιταλία και accessories barista για τον εφοδιασμό καταστημάτων HO.RE.CA

Σκοπός

Σκοπός της εταιρίας μας είναι οι πελάτες μας ΠΑΝΤΑ να είναι ευχαριστημένοι από τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους διαθέτουμε.

Όραμα

Όραμα μας είναι να αποκτήσουμε μέρα με την μέρα ηγετική θέση στην προτίμηση και αγορά του καταναλωτικού κοινού της (HO.RE.CA) για αγορά accessories barista προσφέροντας ταυτόχρονα στους πελάτες μας ποιοτικά ασφαλή και οικονομικά προϊόντα.