Δεν θέλαμε να προσφέρουμε μια τεχνολογία για να «εξερευνήσουμε», αλλά ένα σύστημα που μπορεί να λύσει άμεσα τα προβλήματα ενός καφέ. Η τεχνολογία gravimetric είναι ακριβώς αυτή: εγγυάται έναν τέλειο καφέ εσπρέσο που γίνεται με τη μέγιστη ακρίβεια εξασφαλίζοντας τον απόλυτο έλεγχο σε όλα τα στάδια της εξαγωγής. Ο barista πρέπει απλώς να ρυθμίσει το βάρος των ml στο κύπελλο για κάθε blend. Απλά, σωστά;
Σήμερα, η βαρυμετρική τεχνολογία που είναι εγκατεστημένη στην επαγγελματική μηχανή καφέ VA388 σημαίνει ότι κάθε καφές εσπρέσο μπορεί να φτιαχτεί με τον ίδιο λόγο , εξασφαλίζοντας συνεπή παρασκευή.

Με τη βαρυμετρική τεχνολογία, το βάρος του εκχυλισμένου καφε εσπρεσσο   μετράται απευθείας στο κύπελλο. Επομένως, τα δεδομένα είναι πολύ πιο ακριβή και, το πιο σημαντικό, δεν επηρεάζονται από άλλους παράγοντες, όπως το σχήμα του φίλτρου, η δύναμη συμπίεσης στον καφέ, η κατάσταση των ντους και πολλά άλλα. Ο  barista έχει πάντα τον πλήρη έλεγχο κάθε παράδοσης ,τα ml του coffee espresso  καθως και  η ποσότητα του στο κύπελλο προγραμματίζεται πάντα και η διαφορά μεταξύ μιας παράδοσης και της επόμενης εξαλείφεται.

 

Τους τελευταίους έξι μήνες πριν από την επίσημη έναρξη της Gravitech, τέσσερις baristas δοκιμάσαν αυτή την τεχνολογία στο χωρο τους παγκοσμίως. Εδώ παρουσιάστηκαν οι: Colin Harmon (3εφ - Δουβλίνο, Ιρλανδία), Miki Suzuki (Maruyama Coffee - Τόκιο, Ιαπωνία), Oskar Garberg(Johan & Nistrom - Στοκχόλμη, Σουηδία) και Ross Brown (Browns of Brockley - Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο). Εργάστηκαν με το VA388 BE Gravitech και σε αυτά τα βίντεο σας παρουσιάζουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών πεδίου.

ΠΡΟΠΑΡΑΓΓΕΛΕΙΑ

 

 

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

VA388 BLACK EAGLE GRAVITECH 2 GR

  • Κατασκευαστής: OEM
  • Κωδικός Προϊόντος: esmania-va388 black eaggle 2 GR
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 14.900,00€
  • 12.700,00€

  • Με ΦΠΑ: 15.748,00€

Σχετικά Προϊόντα

NUOVA SIMONELLI ESPRESSO MACHINE - AURELIA II T3 3 GROUP

NUOVA SIMONELLI ESPRESSO MACHINE - AURELIA II T3 3 GROUP

Για κάποιους, μια μηχανή εσπρέσο είναι απλά ένα κουτί που παράγει ζεστό νερό υπό πίεση. Για την Nuov..

11.120,00€ Με ΦΠΑ: 13.788,80€

Ετικέτες: VA388- BLACK- EAGLE GRAVITECH 2 GR