Η τεχνολογία που εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα της θερμοκρασίας του μηχανήματος εσπρέσο.

Σε μια επαγγελματική μηχανή καφέ, η θερμοκρασία παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό ρόλο, καθώς επηρεάζει έντονα την ποιότητα του εσπρέσο. Μια σταθερή θερμοκρασία παρέχει ένα εξαιρετικό και επαναλαμβανόμενο αποτέλεσμα.
Αλλά πως? Και πάλι, μέσα από μελέτες, έρευνες και πειραματισμούς, καθώς και με τους καλύτερους baristas, καταφέραμε να βρούμε μια λύση που να παρέχει τον έλεγχο κάθε παραμέτρου. Έτσι γεννήθηκε το T3, μια τεχνολογία που επιτρέπει στον barista να θέσει τρεις θερμοκρασίες: για την ομάδα εκχυσης εσπρεσσο καφε, την έγχυση νερού και τον ατμό.
Τι παίρνεις? Έλεγχος της θερμικής ακρίβειας της παροχής νερού που έχει ως αποτέλεσμα τη σταθερότητα της θερμοκρασίαςκαι τελικά σε έναν τέλειο εσπρέσο. Αυτό συμβαίνει επίσης λόγω ενός ηλεκτρονικού συστήματος, με ανιχνευτές θερμοκρασίας, πίεσης και PID, που διαχειρίζεται κάθε μεταβλητή.

Όλες οι πληροφορίες του μηχανήματος εσπρέσο εμφανίζονται σε μια λυχνία LED

Το VA388 "μιλάει" στο barista και μοιράζεται όλες τις πληροφορίες που παρέχει το T3 και τα βαρυμετρικά συστήματα. Η οθόνη TFT δίνει στο barista όλα τα δεδομένα σε πραγματικό χρόνο για να προσφέρει στον πελάτη τον καλύτερο εσπρέσο. Η οθόνη για κάθε ομάδα δείχνει το barista τις θερμοκρασίες των ατμολέβητων, τον καφέ και την ομάδα, τον χρόνο παράδοσης και την ποσότητα των ml σε καθε φλυτζανι εσπρεσσο καφε.

 

 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Παρακαλώ συνδεθείτε ή δημιουργήστε λογαριασμό για να αξιολογήσετε

va 388 black eaggle t3 2GR

  • Κωδικός Προϊόντος: esmania-va-388-black eaggle 2 gr
  • Διαθεσιμότητα: Κατόπιν παραγγελίας
  • 13.450,00€

  • Με ΦΠΑ: 16.678,00€

Σχετικά Προϊόντα

NUOVA SIMONELLI ESPRESSO MACHINE - AURELIA II T3 3 GROUP

NUOVA SIMONELLI ESPRESSO MACHINE - AURELIA II T3 3 GROUP

Για κάποιους, μια μηχανή εσπρέσο είναι απλά ένα κουτί που παράγει ζεστό νερό υπό πίεση. Για την Nuov..

11.120,00€ Με ΦΠΑ: 13.788,80€

Ετικέτες: va-388-black eaggle t-3-2GR